De Argentijnse Tango is een dans van passie en emotie….. een spel tussen twee mensen, gedragen door de muziek en poëzie! Onze filosofie sluit aan bij de Argentijnse Tango, het gaat om de muziek, het contact tussen twee mensen, en de improvisatie. Figuren en pasjes zijn ondergeschikt, ze ontstaan tijdens de dans. Toch is kennis van bewegen en de techniek daarbij onontbeerlijk, dus ook daaraan moet gewerkt worden.

Wij dansen de Argentijnse Tango sinds 1992. Sinds 1999 geven wij les bij  El Corte in Nijmegen en sinds 2008 ook bij Flor de Fango in Arnhem, twee van de oudste tangoscholen in Nederland.

We treden regelmatig op en geven workshops in binnen en buitenland, voor verschillende groepen en organisaties.

Niet onbelangrijk is voortdurend aan jezelf blijven werken, als cursist, maar ook als docent. Vanaf onze start tot nu hebben wij workshops en cursussen gevolgd bij gerenommeerde Europese en Argentijnse docenten. Elk jaar gaan wij naar Buenos Aires om de sfeer in de milongas van Buenos Aires op te snuiven, het contact met de authentieke sfeer vast te houden, of om juist de nieuwste ontwikkelingen mee te maken, en daarnaast om bij de meest gerenommeerde maestro’s les te nemen.